Sport

2014.09.27. 16:17

Tízpróbázó nyugdíjasok

A fűzfői Csebszaltó Nyugdíjas Klub tagjai képviselték Veszprém megyét azon az országos tíz próba versenyen, amelynek a közelmúltban Budapest adott otthont. Nem is akárhogy, a fűzfőiek remekeltek a különböző labdajátékokból gyúrt, játékos viadalon.

Horváth Gábor

A Életet az Éveknek Országos Szövetsége  megmérettetésén 15 csapat közel száz nyugdíjasa vett részt az ország minden részéből. A balatonfűzfőiek Szabó Lajos, Bogdán Benő, Marton László, Portik Sándor, Vágfalvi Kata összeállítású együttese remekül szerepelt a a játékos vetélkedőben, amely ping-pong-, kosár-, tenisz-, kézi-, futball-, és röplabda ellenfél terére szerválásából, dobással, rúgással a kapuba juttatásából, petanque golyókat körbe dobásából állt.

A Csebszaltó Nyugdíjas Klub csapata jó teljesítményt nyújtott, a pontok összeszámlálása előtt a balatonfűzfőiek úgy éreztek dobogón végezhetnek, de a verseny még ennél is jobban sikerült.

A Csebszaltó Nyugdíjas Klub csapata első helyezést szerzett a fővárosi viadalon

A Veszprém megyei csapat első lett, sőt, a fűzfőiek az egyéni aranyérmet is elvitték. Szabó Lajos 142 ponttal győzött, az együttes pedig 625 pontot gyűjtve előzte meg összes vetélytársát. A második helyen a fővárosi Reménység klub végzett Budapest 591 ponttal, harmadikon pedig a zalaegerszegi MATÁV klub 580 ponttal. Az esemény részleteiről Szabó Lajos klubvezető tájékoztatta lapunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!