Foci

2014.10.03. 14:40

Megyei foci: eltiltások Mezőfalván

A nyolcadik fordulóval az őszi szezon feléhez érkezett a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztálya. A harmadik vonalban is a nyolcadik kör következik, de ők a kevesebb induló miatt a mérkőzések kétharmadánál tartanak.

Gróf András

A Viszló Transz első osztályban vasárnap a Mezőfalva otthon, míg a Dunaújváros PASE második csapata idegenben lép pályára. A mezőfalviak az elmúlt három fordulóban hét pontot gyűjtöttek, így az utolsó helyről a tizedik pozícióig küzdötték fel magukat. Remek sorozatukat folytathatják, hiszen a Szár együttesét fogadják, akik az elmúlt héten 5-0-ra kaptak ki a DPASE II vendégeként. Esélyeiket ugyan rontja, hogy két labdarúgójuk eltiltás miatt hiányzik majd a pályáról. A Dunaújváros PASE II az elmúlt két mérkőzését egyaránt 5-0-ra nyerte. Az újvárosiak ezúttal Bicskére utaznak, ahol újabb három pontot szerezhetnek, ugyanis a házigazdák nincsenek éppen csúcsformában. Ráadásul a szövetség Fegyelmi Bizottsága két pontot is levont tőlük az utánpótlás csapatuk sorozatos létszámhiányos kiállása miatt.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. A Baracs gárdája a kulcsiakat fogadja. Mindkét együttes jó formában van, hiszen az előző körben mindketten magabiztos győzelmet arattak. Ennek ellenére a pályaválasztó együttes pontvesztése nagy meglepetés lenne. Az adonyiak az előző fordulóban súlyos vereséget szenvedtek az éllovas Sárosd pályáján. Ezúttal sem lesz könnyű dolguk, hiszen a szintén élcsapatnak számító Aba-Sárvíz gárdáját fogadják. Újabb vereségükkel nehéz helyzetbe sodródhatnának. Az újonc Nagykarácsony zsinórban két sikeres találkozó után a Kálozt látja vendégül. Ezen a találkozón tovább erősíthetik pozíciójukat.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Sárszentmiklós II - Rácalmás találkozót. A vasárnapi program: Vajta - Perkáta, Dég - Kisapostag-DASE, Előszállás - Cece, Nagyvenyim - Alap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!