Sport

2014.10.05. 17:16

Vereség hullámzó játékkal

Hiába vezetett az NB I alapszakaszának idegenbeli mérkőzésén szombaton a Dunaferr Sportegyesület férfi röplabdacsapata a harmadik szett után, a végén a hazai együttes örülhetett.

Debreceni EAC – Dunaferr SE
3:2 (22, -23, -21, 22, 10)

Kecskeméti János Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Bodrogi László, Csizmarik József.
Dunaferr SE: Guzmics, Kun, Kholmann, Tar, Kalmár, Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Kocsis B., Hatvany Zs. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A dunaújvárosiak megilletődve kezdték a mérkőzést, aminek következtében a hazaik kilenc ponttal elhúztak. Ekkor azonban pályára lépett Hatvany Zsolt, akinek beállításával magabiztosabb lett a fiatal együttes, így sikerült a szett végére felzárkózni, de így is debreceniek szereztek előnyt. A következő két játszmában az újvárosiak jó teljesítményt nyújtva fordítottak. A negyedik játékrész közepéig tartott a lendület. Ekkor azonban lazult a koncentráció. Lehet, hogy az újvárosi fiatalok azt hitték, már megvan a győzelem. A DEAC rutinosabb játékosai azonnal vérszemet kaptak, és kiegyenlítettek, majd a döntő ötödik szettben a győzelmet is megszerezték.

Tomanóczy Tibor: – Rendkívül hullámzó volt a teljesítményünk. Elsősorban a saját játékunkra kellene koncentrálnunk. Ellenfelünk türelmesen játszott, arra várt, hogy mi hibázzunk. Úgy érzem, összességében győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Ezúttal a csereként beálló Hatvany Zsolt teljesítményét lehet csak maradéktalanul dicsérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!