Kőszeg

2014.10.06. 15:20

A hála és köszönet napja Csepregen

Az egész hét az idősekről szólt Csepregen, ahol színes programsorozatot rendeztek az idősek otthonában.

Tóth Csongor

Németh László harmonikaművész is megtisztelte a csepregi idősek otthona lakóit. Voltak, akik táncra perdültek, voltak, akik hangos nótaszóval és tapssal fejezték ki örömüket. Zétényi Irén intézményvezető és csapata színvonalas programokkal készültek, a helyi óvodások ünnepi műsora mellett kézműves foglalkozással, ügyességi vetélkedőkkel és gulyáspartival kedveskedtek az otthon idős lakóinak. A rendezvényre meghívást kapott Vlasich Krisztián, a városfejlesztési és pénzügyi bizottság elnöke, a Fidesz polgármesterjelöltje, aki könyveket és gyümölcsöket ajándékozott a lakóknak az idősek világnapja alkalmából.

– E jeles napon kifejezzük hálánkat és szeretetünket – mondta Vlasich Krisztián. Az ünnepségen részt vett L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára, Ágh Péter országgyűlési képviselő és Majthényi László, a Fidesz-KDNP megyei listavezetője is.

Címkék#Csepreg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!