Celldömölk

2014.10.07. 12:59

Megsértették a kórházigazgatót Celldömölkön

- Komoly támadás érte a celldömölki kórház igazgatóját - mondta Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője kedden. Előkerült egy videó felvétel, ahol a baloldal egyik képviselőjelöltje nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ostorozza a város intézményvezetőjét.

Cseszkó Tamás

Újságírók előtt játszották le azt a videó felvételt, amelyen Benkőné Remport Lilla, a Cselekvő Összefogás Celldömölkért Egyesület önkormányzati képviselője beszél. A felvétel a város októberi közgyűlésén készült. A képviselő civilben bölcsődevezető azt a megdöbbentő kijelentést tette, miszerint a kórház igazgatója orálisan illette a Fidesz ánuszát.

- A helyi baloldal végső elkeseredettségében már a legmerészebb eszközöktől sem riadt vissza, a város köztiszteletben álló intézményvezetőjét sértették meg - hangsúlyozta Ágh Péter. Hozzátette, jól látszik, hogy az ülés levezetéséért felelős Fehér László polgármester nem állította le az indulatos beszédet, sőt, a többi képviselő is mosolyogva hallgatta a nyomdafestéket nem tűrő kijelentéseket.

- Ha van emberi érzés Benkőné Remport Lillában, akkor bocsánatot kér a megtámadott igazgatótól, ám úgy tudjuk, ezt a mai napig nem tette meg - húzta alá Rozmán  László, a Fidesz polgármesterjelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!