Répcelak

2014.10.07. 19:20

Nem lesz hibernálás

Folytonosságot, tisztességet és lendületet ígér Szabó József polgármesterjelölt a következő öt évre is.

Simon Erzsébet

Zsúfolásig megtöltötték a választók a művelődési ház nagytermét a település MSZP-s polgármesterjelöltje és az őt támogató képviselő-jelöltek tegnap esti kampányzáró rendezvényén. Szabó József nem arról beszélt, hogyan kereshetne fogást az ellenfelein, hanem részletesen szólt arról, mivel győzi meg a répcelakiakat, hogy az ő csapata lesz vasárnap a jó választás. Szabó József húsz éve a testület tagja, jelenleg alpolgármester. Töviről hegyire ismeri a város ügyeit, látványos fejlődésének aktív részese.

Szabó József polgármesterjelölt programját sokan hallgatták meg (Fotó: Simon Erzsébet)

Megválasztása esetén is fontosnak tartja a további előrelépést, és csupa olyan tervet sorolt föl – prioritásként a gazdaságfejlesztést emelve ki –, amelyek megvalósítására nemcsak igény van, hanem rendelkezésre állnak hozzá a költségek is. Fedett és helyi termelői piacot ígért a városnak, az iskola utcájának közlekedésre alkalmasabbá tételét, önkormányzati partnerséget az evangélikus egyház bentlakásos idősek otthona létrehozási elképzeléseihez, olcsó önkormányzati telkeket és még több – 1,5 millió forintos – lakástámogatást a fiatal letelepedőknek, a házi átemelős rendszerű szennyvízcsatornák átalakítását, az úgynevezett butiksor előtti terek korszerűsítését. Támogatóival biztos abban, hogy ha megválasztják, a Répce-parti kisváros a következő öt évben sem „hibernálja magát”, ahogy ezt a szórólapján az egyik polgármesterjelölt ellenfele állítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!