Sport

2014.10.08. 13:10

Motokrossz csapatbajnokság Kőszárhegyen

Október 19-én, vasárnap 13 órakor kezdődik a kőszárhegyi Csillagvölgyben a sportág egyik legnagyobb hazai eseménye, a magyar nemzetközi motokrossz csapatbajnokság.

Matók János

A sportág egyik legrangosabb hazai eseményéről, a magyar nemzetközi motokrossz csapatbajnokságról tartottak sajtótájékoztatót a Fehérvári Civil Központban. Az esemény fontosságát jelezte, hogy az eseményen megjelent Hermann Henrik, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke, Zólyomi Andrea főtitkár, Rákos Róbert, a motokrossz szakág vezetője, Nagy Norbert, a válogatott kapitánya, Borján Péter, Kőszárhegy polgármestere, továbbá Szvoboda Bence, Hugyecz Erik és Déczi Balázs, a magyar válogatott tagjai.

A lényeg: az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és a Kőszárhegyi Motokcross Club összefogásával, október 19-én, vasárnap 13 órától a kőszárhegyi Csillagvölgyben rendezik a magyar nemzetközi motokrossz csapatbajnokságot. Ahol várhatóan 13-15, egyenként 3-3 fős csapat vetélkedik a helyezésekért. A résztvevők között ott lesznek a lettországi világbajnokságon 26. helyen végző válogatottunk tagjai is, így a magyar és német bajnoki címmel büszkélkedhető ifj. Németh Kornél is nyeregbe száll. A kőszárhegyi klub elnöke, Gáspár Csaba elmondta, terveik szerint az élsport kategóriában Takács Stexi Attila, Nagy Csongor és Gáspár Gergely rajtol el, míg a tömegsport kategóriában két csapatot indítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!