Sport

2014.10.08. 10:30

Kő-árok terepfutó verseny: Csesznektől Zircig

Csesznek, Zirc - Első alkalommal rendezték meg a Kő-árok terepfutó versenyt, amely változatos útviszonyokkal tette próbára az indulókat Csesznek és Zirc között.

Horváth Gábor

A megmérettetés Csesznekről indult, a résztvevőknek 15 és fél kilométerrel, közel 300 méteres szintemelkedéssel és változatos terepviszonyokkal kellett megküzdeniük. Az útvonal egy része kemény és köves, a másik pedig sáros, illetve kidőlt fákkal övezett/nehezített volt.

Zircen minden célba érkező érmet kapott a nyakába, s a szervezők palacsintával és gofrival kedveskedtek a résztvevőknek.

Németh István elsőként zárt (Fotó: Horváth Gábor)

Eredmények, férfi: 1. Takács Dávid (Győr), 2. Papp Bálint (Esztergom), 3. Marton Ádám (Pápa). Nők: 1. Gaál Viktória (Zalaegerszeg), 2. Janó Anita (Réde), 3. Oláh Melinda (Ajka). Szenior férfi: 1. Németh István (Bakonyszentlászló), 2. Komenda József (Zirc), 3. Tóth Balázs (Ajka-Padragkút). Szenior női: 1. dr. Kolcsárné Sárecz Melinda, 2. Csordás Emőke (mindketten Zalaegerszeg), 3. Horváth Brigi (Veszprém).

A szervező Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE legközelebb október 26-án várja ismét a Bakonyba a terepfutókat, akkor a Kőris-hegy meghódítása lesz a feladat. A közel 20 km-es versenyt Bakonybél és Zirc között rendezik majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!