Szentgotthárd

2014.10.09. 13:27

Egy jó csapattal dolgozna együtt Huszár Gábor

A jelenlegi polgármester számára már eldőlt, hogy a következő 5 évben is folytatni fogja az elkezdett munkát, hiszen nem talált kihívóra az október 12-ei választáson.

Azt viszont fontosnak tartja, hogy egy olyan testület alakuljon a választások után, akikkel jól tud együtt dolgozni. Mint elmondta: Szentgotthárd fejlődésének lehetősége a csapatban van. Választási kiadványukban a FIDESZ-KDNP helyi erői azt fogalmazták meg, hogy a csapat van olyan helyzetben, amivel az ígéretek beválthatók. Emellett pedig úgy gondolják, hogy egy-egy egyéni képviselővel ellentétben a csapat az, ami a ciklus végén elszámoltatható.

A párt Szentgotthárdon induló jelöltjeinek háromnegyede a jelenlegi testületnek is tagja. Huszár Gábor polgármester szerint erősségüket az adja, hogy a legfontosabb stratégiai szempontokról mint iparfejlesztés, turizmusfejlesztés, intézményekkel kapcsolatos döntések ugyanúgy gondolkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!