Foci

2014.10.09. 13:55

Megye I: újoncok presztízscsatája

A 9. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Ferencz Balázs

2014.10.11. szombat, 14.30:

Ercsi (6.) -Tordas (12.)

Gróf András, az Ercsi vezetőedzője: Nagy presztízscsata lesz az biztos, hiszen ez a két csapat játszott a másodosztályban a feljutásért, és kiélezett küzdelemben dőlt el az elsőség. A később aztán mégis feljutó Tordas biztos vissza szeretne vágni azért, hogy tavaly az utolsó pillanatban kiénekeltük a sajtot a szájukból. Nehéz a helyzetünk, mert három eltiltott játékosunk nem szerepelhet a hétvégén, a Tordas ráadásul egyre jobb formába lendül. Biztos nagy csata lesz, de ennek ellenére szeretnénk otthon tartani a három pontot, amivel ott ragadhatnánk a középmezőnyben.

Martonvásár (11.) -Velence Bericap (2.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: Mindent meg fogunk tenni azért, hogy sikeresen szerepeljünk a hétvégén. Jobb erőkből áll a Velence, de ez csak egy meccs lesz a sok közül. Bízom a jó eredményben. Azok az ifi- és serdülő korú fiatalok, akiket a nyáron ide tudtunk hozni, igen komoly teljesítménnyel rukkoltak elő a múlt héten, játékban is megállták a helyüket. Egy-két embertől azonban többet várok még. Bízom benne, hogy a meghatározó játékosaim is javuló formát mutatnak majd.

Dunafém-Maroshegy (15.) -Puskás FC II (16.)

Nahóczky Attila, a Dunafém-Maroshegy vezetőedzője: Minden mérkőzés nehéz, nem olyan könnyű senkit megverni. Az, hogy a mögöttünk lévő Puskás ellen játszunk, csupán azt sugallja, hogy valamivel több esélyünk lehet a győzelemre, mintha az Iváncsa ellen futballoznánk. Sajnos, benne van a csapatban, hogy gólt kap, s ha nem rúgunk, akkor vereség a vége. Játékban nem vagyunk rosszak, azonban a Puskás ellen be kell lőnünk a helyzeteinket. Csak így lehet megnyerni a mérkőzést.

Okt. 12. vasárnap, 14.30:

Dunaújváros PASE II (4.)- Mezőfalva (8.)

Bakos Zsolt, a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: Egy formába lendülő Mezőfalva ellen is folytatni szeretnénk jó szereplésünket. A múlt héten visszajátszók nélkül sikerült diadalmaskodnunk Bicskén úgy, hogy uralni tudtuk a mérkőzést, és kellő helyzetet is kidolgoztunk. Tudjuk, hogy a Mezőfalva elleni mérkőzés sem lesz sétagalopp, de ha a játékosaim a maximumot adják, megőrizzük hazai veretlenségünket.

Sárszentmiklós (9.) -Bicske (14.)

Sárai György, a Sárszentmiklós vezetőedzője: Ha a felvetésre szeretnék reagálni, miszerint a Bicskét még az ág is húzza, akkor azt mondanám, hogy körülbelül úgy vannak, mint mi. A fiúkban ugyan buzog a láz, remélem nyerünk. Nekünk is vannak gondjaink, sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt vannak hiányzóink, és a hangulat sincs a tetőfokán. Orvosolni kellett a problémákat, szeretnénk visszatalálni a győztes útra. Ez a csapat többre képes, és ha ezt elhiszik magukról a játékosok, és ennek megfelelően küzdenek, hajtanak, játszanak a pályán, akkor újra nyerhetünk.

Szár (13.) -Polgárdi Vertikál (7.)

Lacza Albert, a Szár vezetőedzője: Az elmúlt két meccsen sem tudtuk leküzdeni a fóbiánkat, idegenben nem tudtunk pontot szerezni és visszacsúsztunk a tabellán. Hazai pályán azonban jól szerepelünk, és ebben bízhatunk most is. A múlt heti nagyon gyenge játékunk biztos, hogy nem lesz elég a Polgárdi ellen sem, de azt gondolom, hogy a hazai közönség 12. játékosként mellettünk van, és nagy erőt ad a csapatnak. Remélem, hogy a két fordulóval ezelőtt elvesztett góllövő cipőnket megtaláljuk. A Polgárdi is jó erőkből áll, de jelenlegi helyzetünkből adódóan csak a győzelem lehet a célunk ellenük.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (3.) -Kisláng (10.)

Zimmerman Tamás, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: Reménykedem, hogy az elmúlt heti játék nem ismétlődik meg, mert az édes kevés lesz az összeszokott, és rendkívül szervezett Kisláng ellen. Bízom benne, hogy a srácok teljes erőbedobással futballoznak, mint a Velence ellen tették, és akkor a győzelem sem marad el. Remélem, hogy néhány sérültünk felépül, és erősebb lesz a keretünk.

Iváncsa (1.)-Mór (5.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedzője: Gondjaink vannak ugyan, mert sok a sérültünk, ráadásul rangadó következik. A Mór sem kapott még ki a bajnokságban idén, szervezett csapat benyomását keltik, vagyis nem állunk könnyű feladat előtt. Ugyanakkor hazai pályán mindenképp meg szeretnénk őrizni a veretlenségünket.

 




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!