Foci

2014.10.10. 11:50

NB III.: Pontszerzési esélyek

Balatonfüred, Veszprém - „Edzőgyilkos” meccs után az éllovast fogadja a Balatonfüredi FC a labdarúgó NB III-ban. A sereghajtó Veszprém FC a BKV Előre ellen lép pályára.

Horváth Gábor

Balatonfüred–Újbuda

A még veretlen éllovast látja vendégül vasárnap a Balatonfüredi FC, amely a múlt héten a III. Ker. TVE vendégeként játszott 2:2-es döntetlent. A Balaton-partiak az utolsó fél órában emberhátrányban futballoztak és igazi „edzőgyilkos" időpontban, a 91. percben kaptak gólt.

A BFC jelenleg 12. a tabellán.

Pető Tamás edző: – Megnyert meccset adtunk ki a kezünk közül. Az önbizalmunknak is jót tett volna a siker, hiszen e téren nem állunk túl jól. Jobbak, szervezettebbek voltunk ellenfelünknél. Az Újbuda jó csapat, amely hosszú évek óta együtt játszik. Célirányosan készítjük fel az együttest, ismerjük az ellenfelet. Úgy gondolom, a győzelemre is esélyünk lehet.

A Füred (pirosban Szöllőskei) a listavezetőt látja vendégül. Fotó: Zwicker Tamás

VFC–BKV Előre

A Veszprém FC szezonja továbbra is elég szenvedős. A legutóbbi három meccsen a sereghajtó bakonyiak úgy kaptak ki, hogy még gólt sem szereztek.

Simon Attila edző: – Sajnos a héten sérülések nehezítették a munkánkat. Császár és Skriba sincs száz százalékos állapotban, nem tudom számíthatok-e rájuk vasárnap. A BKV Előre verhető ellenfél, ennek megfelelően igyekeztünk a gyakorlásoknál a támadófocira helyezni a hangsúlyt. Bízom benne, hogy a jó arcunkat mutatjuk hazai pályán és végre megszerezzük az első győzelmünket.

Mindkét mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!