Jégkorong

2014.10.10. 19:05

Hatot ütöttek az Acélbikák az Újpestnek

Az Újpest ellen játszott péntek este a MOL Ligában a Dab.Docler jégkorong együttese, a dunaújvárosiak idegenben is legyőzték a lilákat egy gólgazdag összecsapáson.

Gallai Péter

Egy héttel ezelőtt Dunaújvárosban nyertek simán az Acélbikák, így jó előjelekkel utazhattak el tegnap az Újpest otthonába.

Újpest - Dab.Docler 3-6 (0-1, 2-4, 1-1)

Újpest: Pleszkán (Ágoston) Mihalik (1), Zalavári, Tapio 1, Elemo (1), Durak 1 Virág Cs., Coleman, Demiters, Garbacz (1), Turbucz Feil, Hegyi (1), Virág T. (1), Gágyor, Sommer Bereczki, Reiter, Egyed 1, Ványi, Dömötör. Vezetőedző: Szilassy Zoltán.

Dab.Docler: Sevela Hrdel, Martine, Hüffner, Kiss (1), Azari 2 Somogyi (1), Martinka, Pozsgai, Gröschl 1, Szappanos (1) Pavuk, Nagy R. (2), Mestyán, Peterdi 1 (1), Galanisz 2 Kovács, Szepessy, Papp V., Magosi, Léránt. Vezetőedző: Donald Mac Lean.

Kiállítások: 30, illetve 20 perc.

Az első harmadot a DAB kezdte jobban utána a csapatok elvesztették a fejüket és nem a játékkal foglalkoztak. Ez folytatódott a következő harmadban, amelynek közepén Egyed Márk megszerezte első felnőtt bajnokságban szerzett gólját. Utána rögtön büntetőből lőtt gólt Galanisz és itt nem állt meg a DAB, hiszen Gröschl, Azari, Azari sorrendben 5-1 volt az állás. Az utolsó harmadban Elomo hibázott büntetőt, majd Tapio szépített és Szilassy Zoltán a végén kockáztatott hiszen lehozta Ágostont, melynek eredménye, hogy a legvégén Peterdi beállította a végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!