Vasi foci

2014.10.12. 22:28

A labdarúgó NB III-ban a Sárvár a szünet után felőrölte a tököli együttest

Sárvár - A labdarúgó NB III. 9. fordulójában a Sárvár FC az utolsó negyedórában szerzett gólokkal 2-0-ra verte a Tökölt.

Sárvár–Tököl 2-0 (0-0)

Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Németh R.

Sárvár: Osvald M. – Csákvári, HORVÁTH L., KOVÁCS ZS., Ambrus – DEVECSERY – Mavolo (Nagy A.), MÁTHÉ, ÓDOR (Szabó P.), Klauzer (Kocsis) – Koronczai. Edző: Takács Gábor.

 

A Sárvár az első perctől kezdve próbált nyomást gyakorolni az ellenfél kapujára, ez az első félidőben meddő mezőnyfölényben mutatkozott meg. Szünet után rátett egy lapáttal a hazai csapat, a széleken sikerült a védők mögé kerülnie. A 74. percben egy szép támadás után Ódor jobb oldali beadását Koronczai öt méterről lőtte a hálóba (1-0). A 91. percben Nagy András lépett ki, és a kapus mellett 12 méterről a jobb sarokba helyezett (2-0).

Takács Gábor: – Nehezen találtuk a szervezett tököliek játékának ellenszerét. A második félidei felfogásunknak és a cseréknek köszönhetően azonban sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk.

További eredmények: Diósd–Rákosmenti KSK 2-1, Budaörs–III. kerületi TVE 3-2, Mosonmagyaróvár–Dorog 1-1, Veszprém–BKV Előre 0-3, Csepel–Tatabánya 1-3, Győri ETO II.–Nagyatád 3-0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!