Jánosháza

2014.10.13. 12:00

„Jó programmal indultam”, mondja Kiss András Attila, Jánosháza új polgármestere

Új polgármestere van a megye legfiatalabb városának, a jelentős polgári hagyományokkal bíró Jánosházának. Kiss András Attila azt mondja, a siker titka a jó programban keresendő. Hozzáfűzi azt is: „A jánosháziaknak elegük volt az eddigi vezetésből, amely csak a saját hasznát nézte, és nem gondolt a település jövőjére.”

Ölbei Lívia

Kiss András Attila Jánosházán született, most sikeres vállalkozóként működik, varrodát üzemeltet szülővárosában. A polgármester testvérbátyja, dr. Kiss Imre Zsolt háziorvos frissen megválasztott képviselőként erősíti az új önkormányzati ciklusban a jánosházi testületet. Mindketten függetlenként indultak, az újonnan fölálló testületben egyébként is túlsúlyban vannak a függetlenek: öt független győztes mellett mindössze egy képviselő nyert a Fidesz-KDNP színeiben. (A választók akaratából most leköszönt jánosházi polgármester, Keresztes István szintén a Fidesz-KDNP képviseletében irányította a várost.)

Kiss András Attila Jánosháza polgármestere

Kiss András Attila polgármesterként egyebek mellett arra készül, hogy a testülettel a háta mögött visszaállítja a heti egyszeri szemétszállítást a városban. Az idősek számára olyan riasztórendszer kiépítését tartja szükségesnek, amelynek működésbe léptetésével gyorsan eljut a segítség oda, ahol baj van. Polgármesteri programjának fontos ígérete, hogy mielőbb bevásárlóközpont épüljön Jánosházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!