Sport

2014.10.13. 12:02

Extrém futóverseny konténerpiramissal

Az extrém kalandfutás népes mezőnyében két fehérvári hölgy is bajnoki címet szerzett. Gyurcsó Andrea a nappali futamon, míg Rácz Katalin az éjszakain gyűjtötte be az aranyérmet.

V. Varga József

Rácz Katalin (jobbról a bálán) az éjszakai futam női bajnoka
Fotó: Fighters' Run

Több mint ezer versenyző indult a Budapesten megrendezett Fighters' Run elnevezésű, extrém akadályokkal tűzdelt futóversenyen. A székesfehérvári Honvéd Szondi György SE két sportolója kiválóan szerepelt a megmérettetésen: a 3 kilométeres nappali futamon Gyurcsó Andrea, míg az ugyancsak 3 kilométeres éjszakain Rácz Katalin érdemelte ki a nők között a legfényesebb érmet. A futóknak a terepen (és egy bevásárlóközpontnál) összesen 19 akadályt kellett leküzdeniük: a többi között szalmabála, vizeskonténer, szögesdrót, konténerpiramis, mocsaras árok, szalagcsapda, patakban futás, kúszóárok, jégpálya és számos amerikai futballista is nehezítette a futást. Nemcsak a gyorsaság, hanem a pontos helyzetfelismerés, az ügyesség és az erő is számított.

Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!