Sport

2014.10.13. 12:14

Hegedüs Bendegúz kijutott az ifjúsági Európa-bajnokságra

Sárosd – A sárosdi, fehérvári és siófoki versenyzők egyaránt aranyérmet gyűjtöttek be a Harcosok Napján és a Sysman Openen.

V. Varga József

Hegedüs Bendegúz (a dobogó legfelső fokán) kijutott az Eb-re
Fotó: Budoka Karate Klub

Sikeresen szerepeltek Nagykátán, a Harcosok Napja gálán a Sárosdi Kempo SE sportolói – tájékoztatta lapunkat Koncz Gábor edző. Kugler András K1 szabályrendszerben mérette meg magát egy thai bokszos versenyző ellen, testre lerúgta, így „idő előtt” emelték a kezét a magasba. Szarka Gábor kőkemény helybéli ellenfelét sikeresen lekopogtatta egy karfeszítéssel, így ő is a győztesnek járó kupával gazdagodott. A Székesfehérvári Kempo SE versenyzője, Gáncs Dániel szintén kátai harcos ellen tudott pontozással győzni. Gábor és Dániel kempo szabályrendszerben küzdött. A sárosdi egyesület fekete öves mestere, Hegedüs Bendegúz a ceglédi Sysman Open kyokushin karate versenyen küzdelemben és formagyakorlatban is aranyérmet szerzett a Siófoki Budoka Karate Klub színeiben. Bendegúz ezzel az eredményével kijutott a novemberi ifjúsági Európa-bajnokságra Litvániába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!