Foci

2014.10.13. 15:20

A viktóriás Magyarics Zoé két gólt lőtt az U17-es válogatottban

Bük - Portugália után Azerbajdzsánt is legyőzte Eb-selejtező csoportmérkőzésen a magyar női U17-es labdarúgó-válogatott, így továbbjutott az elitkör legjobb 24-es mezőnyébe. A magyarok 3-1-re verték az azerieket.

Munkatársunktól

Magyarország -Azerbajdzsán 3-1 (1-0). Bük, 50 néző, U17-es női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, vezette: Kramlova (cseh).

Magyarország: Varga L. - Csányi, Rozmis, Németh H., Pilán - Török Gruber (Csiki, 41.), SZAKONYI (Vancsik, 72.), Krascsenincs P., MAGYARICS - Kocsán (KRASCSENICS CS., 58.). Szövetségi kapitány: Lévay Andrea.

Három gólt is ünnepelhettek a magyarok Azerbajdzsán ellen. Kétszer a Viktória játékosa, Magyarics Zoé (balról) talált be
Fotó: Unger Tamás

Döcögősen kezdtek a magyarok, de negyedóra elteltével belelendültek, sorra alakították ki helyzeteiket. A 39. percben jobb oldali beadás után Magyarics nyolc méteres lövéssel megszerezte a vezetést (1-0). Szünet után az 52. percben meglepetésre Ozdemir 25 méteres bombagóljával kiegyenlítettek az azeriek (1-1). A 71. percben Magyarics 22 méterről leadott szép lövése talált utat a hálóba, hat perc múlva Krascsenics Csilla szintén távolról mattolta az azeri kapust (3-1). A csütörtöki utolsó, Svájc elleni mérkőzés eredményétől függetlenül a magyar csapat már továbbjutott csoportjából.

A másik meccsen Svájc 2-1-re verte Portugáliát.

A csoport állása: 1. Svájc (7-1) 6, 2. Magyarország (5-1) 6, 3. Portugália (1-4) 0, 4. Azerbajdzsán (1-8) 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!