Sport

2014.10.14. 09:35

Isis Dance Open az Arena Savariában

Szombathely - Klubközi pontszerző versenyek, korosztályos ranglista viadalok tíztáncban és latin táncban - ez az idei kínálata a Lorigo TSE hagyományos őszi országos társastánc versenyének. Vasárnap benépesül az Arena Savaria.

Simon Erzsébet

Vasárnap reggel kilenc órakor a tánciskolások versenyével kezdődik a Lorigo TSE hagyományos őszi rendezvénye, az Isis Dance Open, amelyen az idén már 16. alkalommal láthat a közönség hol andalító, hol vérpezsdítő zenére táncoló párokat. Délután egy órakor klubközi pontszerző viadalon lép parkettre a mezőny, a duók számára másféltucat kategóriát hirdettek meg.

Farkas Ádám és Laskovics Petra a Lorigo TSE versenyzői. Fotó: Kerényi János

Az országos ranglista verseny délután öt órakor kezdődik, először a juniorok mutatják be tíztánc tudásukat, majd az ifjúsági és a felnőtt korosztály országos kiválóságai latin táncokban mérik össze ügyességüket. A rendezvényt színesítik a házigazda Lorigo TSE utánpótlás csapatainak latin és standard formációi, valamint a Galaxy Rock and Roll Klub akrobatikus produkciója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!