Foci

2014.10.14. 12:40

Harmadszor találkozik az Ajka és a Vasas

Ajka - Az idei szezonban már harmadszor mérkőzik meg egymással az FC Ajka és a Vasas labdarúgócsapata. Ezúttal a Liga-kupa 4. fordulójában találkoznak.

B. Virág Rita

A labdarúgó Liga-kupa E csoportjában jelenleg az FC Ajka a negyedik helyen áll egyetlen ponttal, míg a Vasas három ponttal a harmadik. Ezt a győzelmet épp az Ajka ellen szerezte a fővárosi alakulat az előző fordulóban (0:4).

Weitner Ádám játéka még kérdéses fájó térde miatt (Fotó: Penovác Károly)

Hétfőn az ajkai klubnál alapos felfordulást okozott, hogy Klement István lemondott. A helyét ideiglenesen Jákli Péter vette át, aki nem akart szakítani az eddigi hagyományokkal:

- A Liga-kupa-találkozón most is elsősorban azok kapnak szerepet, akik a bajnoki mérkőzéseken kevesebbet játszanak. Mindenkit szeretnénk formában tartani, ezért fontos számunkra ez a sorozat.

Az edző kiemelte, Weitner térde a hétvégén megsérült, a játéka ezért kérdéses, ahogy Mihalecz és Németh is maródi. Az U20-as válogatott Asztalos kedden érkezik haza Norvégiából, ezért nem biztos, hogy rá lehet számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!