Sport

2014.10.14. 14:25

Sárvári bravúr, Haladás II-siker az NB II-ben

Megyei körkép - Győzelemmel kezdte az NB I/B-s sakk csapatbajnokságot a Szentgotthárd-Alsószölnök csapata. Az NB II. 3. fordulójában a Haladás II. hazai környezetben, a Sárvár idegenben nyert.

Horváth Erika

Komlói BSK_ Szentgotthárd-Alsószölnök STE 5,5-6,5. Komló, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

Az előzetesen vártnál egy ponttal teljesített gyengébben a hosszú utazás után a vasi együttes. A csapatból mindenki odaadóan játszott, amit a kilenc kijátszott döntetlen is alátámaszt. Győzött: Bíró, Horváth I. Remizett: Takács B., Békefi, Gjuran, Kovács B., Buzeti, Makk R., Makk N., Zámodics, Parragi.

Biró Sándor győzelemmel segítette a SZ-A STE csapatát (Fotó: Kiss Teodóra archív)

Haladás VSE II. Z.Baki_Agrocentrum 8-4. Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

A hazaiak az NB I-es rajt miatt nem tudtak olyan erős összeállításban kiállni, mint az első két fordulóban. Ennek tükrében jó eredménynek mondható a 8-4-es győzelem. Győzött: Takács G., Rövid, Varga T., Szukics, Tóth T., Oláh, Szakasics. Remizett: Joó, Vida.

Bányász SK Ajka_ Sárvári SC 4,5-7,5. Ajka, NB II-es sakkmérkőzés.

Óriási bravúrt ért el a hét saját nevelésű ifjúsági játékost is soraiban tudó Sárvár az egykor szebb napokat látott, négy mesterrel asztalhoz ülő Ajka otthonában. Az Élő-pontok alapján 11-1 volt a várt eredmény. Győzött: Smidéliusz, Hadrik, Havasi, Szép, Gömböcz, Piri. Remizett: Czupor, Ongai, Gál.

Kisbér-Ászár _Arborétum Herény SE 9,5-2,5. Ászár, NB II-es sakkmérkőzés.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Győzött: Barasits B., Bodorkós. Remizett: Takó H.

Címkék#sakk#NB I/B

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!