Sport

2014.10.14. 16:50

NB I/B-s férfikézilabda-bajnokság: kikapott az Alba Regia

Székesfehérvár - Újabb vereséget szenvedett el az Alba Regia KSE NB I/B-s férfikézilabdacsapata, a vezetők elbeszélgettek a játékosokkal.

Matók János

Alba Regia KSE - Csurgói KK U23 29-32 (14-12)

A hazaiak Nahaj Szvitek (4), Gyimesi (2), Vasvári (2), Schneider (3), Venczel (1), Paár (4), csere: Varga, Pulai, Bősze (4), Csóka (2), Patkós (4), Kovács, Sipics, Dreska (1), Szabó (2), vezetőedző: Molnár Csaba az első félidőben még fegyelmezetten, és nagyszerűen védekeztek. Viszont a szünet után érthetetlen módon a kulcsemberek teljesen csődöt mondtak. Sok technikai hibával játszottak, és fájó vereséget szenvedtek.

- Jó meccs volt, s annak ellenére is nyernünk kellett volna, hogy a korábbiaktól eltérően a Csurgó komplett csapatával érkezett hozzánk. Az első félidő még úgy is alakult, ahogy azt előre terveztük, sőt, hat-hét góllal is vezethettünk volna, de sok ziccert kihagytunk - bosszankodott Molnár Csaba. - A szünet utáni folytatásban a Csurgó védekezést váltott, mi nem mozogtunk eleget, míg ellenfelünk a lerohanásokból zsinórban lőtte a gólokat. Feljöttünk ugyan két találatra, de rengeteget hibáztunk. Nagyon bánt a vereség, a hozzáállás, az, hogy miért nem készültek rendesen, aminek nem tudom az okát. Hétfőn elbeszélgettünk a játékosokkal, de eredménytelenül. Legközelebb Balatonfüredre megyünk, ahol a nyári edzőmeccsen ugyan nyertünk, de ez most egészen más lesz.


A második félidőben már a vendégek akarata érvényesült (Fotó: Molnár Artúr)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!