Rendőrségi

2014.10.15. 06:42

Garázdaság és lopás Vas megyében

Az egyik szombathelyi szórakozóhelynél intézkedtek a járőrök egy 34 éves helyi férfivel szemben 2014. október 14-én, mivel a megalapozott gyanú szerint arcon ütött egy szombathelyi nőt.

Sz. Józsefet előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy sárvári társasház kerítését vágta ki egy 43 éves helyi férfi és társa egy 41 éves jánosházai nő a megalapozott gyanú szerint azzal a szándékkal, hogy az udvaron lévő kerékpárt elvigyék 2014. október 14-én. A tolvajokat azonban megzavarta egy ott lakó férfi, így elmenekültek. A rendőrök a helyszínen megtalálták a gyanúsított férfi kabátját a benne lévő iratokkal együtt, így rövid időn belül elfogták és előállították mindkét személyt a Sárvári Rendőrkapitányságra. M. M. Klárát és M. Attilát kihallgatták, velük szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!