Szombathely

2014.10.15. 18:55

Egy estére megáll az idő

Szombathely - Csütörtökön Spejz Show lesz a Szombathelyi Képtárban 17 órától méghozzá olyan koncerttel, ami egy estére megállítja az időt.

Merklin Tímea

T. Takács Tibor az igényes szórakoztató zene ígéretével invitálja kiállítására a közönséget, a Meggie Géza duónak is ünnepi alkalmat kínálva fennállásuk 15. jubileuma megünneplésére. A háromszor negyven perces műsorban lesznek sanzonok Edith Piaftól, táncdalok és Janis Joplin számok.


Csütörtökön a 15 éves Meggie és Géza duó T. Takács Tibor kiállításán lép fel

T. Takács ötletekben gazdag kiállításában a kincs kategóriába került tárgyak által inspirált művek szerepelnek, kiegészülve igényes grafikájú táblákkal, feliratokkal, műtárgyfotókkal. A kiállítás címe Spejz show ironikus utalás a múzeumi kiállítások előzményét jelentő Wunderkammer -ekre. A műtárgyak világa ezeréves hagyományokat elevenít fel, amelyeket sajátos, mai látásmódjával ötvöz a művész. A tárlatot megnyitja: Takács Zoltán Bálint, a Nádasdy múzeum igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!