Sport

2014.10.19. 07:55

Hatodik meccsüket nyerték a női kézisek

Szombathely - Továbbra is hibátlan, hatodik bajnokiját is megnyerte, a tabella élén áll a Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Haladás VSE–Rinyamenti KC Nagyatád 33-27 (15-13).

Szombathely, 500 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Csányi, Zörgő.

HVSE: TÖMŐ – Szecsődi 4, PUKLER 10/2, DEBRECZENI, Jámbor, Bolfán, MAYER 15/6. Csere: Hajduk (kapus), Mórocz, Császár 2, Gönczöl, Pados 2, Gaylhoffer, Szendrei. Edző: Bölöni Roland.

Nagyatád: Pécsi – Antal 1, Schneider 6, NAGY 11/2, GHETU 7, Balaskó, Darabos 1. Csere: Göncz (kapus), Lein 1. Edző: Nyúlné Börzsöny Erika.

Mayer Maja (labdával) 15 góllal vette ki a részét a győzelemből. Fotó: Unger Tamás

A bemelegítésnél megsérült a hazaiak beállósa, Szendrei Barbara (később ugyan megpróbálkozott a játékkal, de nem tudott segíteni csapatán). A HVSE így felforgatott csapattal kezdett. Ez meg is látszott a játékon, sokat hibázott, és ezt kihasználtak a vendégek (9. perc: 1-6). Időkérés után aztán rendezte sorait a Haladás, lassan átvette a vezetést, az irányítást.

De az első félidőben még tartotta a lépést a motivált Nagyatád. Fordulás után viszont az erős tempót diktáló, a remek kapusteljesítményre, kiváló védekezésre alapozó, így könnyű gólokat szerző HVSE fokozatosan felőrölte ellenelét. Egyre nőtt a felek között a különbség, a hajrára pedig nem már maradt izgalom (54. perc: 29-25). Hatodik meccsét is megérdemelten, magabiztosan nyerte meg a Haladás, és a tabella éléről várja a folytatást.Ifi: 41-29.

Bölöni Roland: – Nagyszerű meccset játszottunk egy remek ellenfél ellen, és nyertünk. Elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!