Haladás

2014.10.20. 10:15

Megint Tommaso Rocchi

A dunaújvárosi bajnokinkon ismét Tommaso Rocchit hozta ki a legjobb Haladás-játékosnak az InStat játékoselemző rendszer. Tegyük hozzá: ezúttal nem volt túl magasan a léc.

haladas.hu

Kevés jó teljesítmény akadt a Haladásban a péntek esti, Dunaújvárosban 1-0-ra elveszített bajnokin - mi magunk egyetlen játékost sem tudnánk nyugodt szívvel kiemelni. Az In-Stat játékoselemző rendszer sem tette, csupán - mint valamennyi bajnoki után - értékelte a játékosok teljesítményét.

Ezek alapján - csakúgy mint a Videoton, az FTC, a Pápa ellen - ismét Tommaso Rocchi gyűjtötte össze a legtöbb pontot. Az olasz támadó 126 pontot kapott, második 122 egységgel Rózsa Dániel, harmadik a 115 pontos Devecseri Szilárd.

Néhány számadat Rocchi teljesítményéről. Összesen 17-szer passzolt, 14-szer jó helyre. Ebből 7 rövidpassza volt, amiből 5 volt sikeres, 10 középtávoli átadásából 9 ment játékostárshoz, hosszú indításra nem vállalkozott. Leggyakrabban Gyurján Bencével és Radó Andrással játszott össze olasz légiósunk. Egyszer lőtt kapura, ám kaput nem talált, kétszer szabálytalankodtak ellene. Nyolc légipárbajból kettőt nyert meg.

Gyurma te ide fuss, én pedig majd oda ...Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!