Várpalota

2014.10.21. 10:48

Várpalota félmaraton

Több mint két évtizedes múltra tekint vissza a már nemzetközi hírű Várpalota Félmaraton futóverseny, amelyet október 25-én rendeznek a településen.

Szabó Péter Dániel

Huszonegyedik alkalommal van lehetősége a félmaratoni táv teljesítésére a Várpalotára érkező futóknak, mondta el a Naplónak Németh Tibor, a rendezvény főszervezője.

A jó hangulatú viadal rajtját október 25-én, szombaton 10 órakor tartják a Gál Gyula Városi Sportcsarnoknál. Ekkor startolnak el a félmaratonra vállalkozó futók, valamint a 10 kilométeres távot választó sportolók, míg a 4 kilométert választó sportolók számára 9.15-kor dördül el a startpisztoly. Minden távon több kategóriában is díjazzák a legjobbakat.

A versenyre a hazai sportolók mellett Ausztriából, Olaszországból és Romániából is érkeznek versenyzők, sőt, a hírek szerint barátai segítségével speciális kerekesszékben itt teljesíti először a félmaratoni távot az aszófői kisfiú, Schenk András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!