Sport

2014.10.24. 11:40

Megye I.: Az éllovasok közül a Fűzfőnek a legkönnyebb

A labdarúgó megyei I. osztályban a tizenegyedik forduló következik Öskü–Gyulafirátót rangadóval.

B. Virág Rita

Herend (16. helyezett)–Balatonalmádi (11.): A párharc esélyese sokkal inkább a vendégek, akik az elmúlt három fordulóban minden meccsen legalább pontot szereztek, de a múlt héten a Várpalota ellen hármat is.

Várpalota (10.)–Csetény (9.): Két középcsapat összecsapásán senki sem mehet biztosra. A Bányász hazai környezetben viszont stabilnak mondható, például a listavezető Úrkútat is megverte két körrel ezelőtt.

Devecser (6.)–Sümeg (15.): A papírforma alapján egyértelműen a Devecser a találkozó favoritja, azonban mindkét társaság vesztes meccs után érkezik ebbe a fordulóba, így akár meglepetés is születhet.

TIAC VSE (13.)–Úrkút (1.): Itt az esélyek egyértelműen az Úrkút mellett szólnak.

Péti MTE (5.)–Ugod (7.): Az Ugod mérlege idegenben nagyon jó, négyszer ikszelt, kétszer nyert. Ha ebből indulunk ki, a Pétnek bravúr kell a három pont megszerzéséhez.

FAK (3.)–Alsóörs (12.): Csoda lenne, ha a dobogóra törő Fűzfő nem nyerne az idegenben már kétszer is 6:0-ás vereséget szenvedő ASE ellen.

Peremarton (14.)–Ajka (8.): A hazaiak hét közben az ASE ellen megszerezték az idény első sikerét (1:2). Hazai pályán sem lehet más a céljuk a legtöbb döntetlent felmutató Ajkával szemben.

Öskü (2.)–Gyulafirátót (4.): A 11. forduló rangadója ez a derbi lesz, ahol megjósolhatatlan a végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!