Sport

2014.10.24. 18:35

Hazai pályán bukott a HVSE eddig remekelő női kézicsapata

Szombathely - Hetedik bajnokiján elszenvedte első vereségét a Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Haladás VSE–Mosonmagyaróvári KC SE II. 30-35 (15-15)

Szombathely, 450 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Baranyai N., Baranyai Zs.

HVSE: Hajduk – SZECSŐDI 5, Pukler 6/2, Bolfán, Debreczeni 2, MAYER 9/1, Császár 4. Csere: Tömő (kapus), Gönczöl 2, Mórocz, Gerencsér, Gaylhoffer, Pados 2. Edző: Bölöni Roland.

Szecsődi Vivien (labdával) jól kézilabdázott, de a HVSE vesztett. Fotó: Szendi Péter

Mosonmagyaróvár: Lakó – Bibek 2, Bouti 2, NÁDASDI 9/3, Gerháth 5, Hegedűs 4, Csala 7. Csere: Hársfalvi 1, Puhalák 4, Senoha 1. Edző: Bognár Róbert.

A papírforma a hibátlan, hat győzelemmel álló hazai csapat győzelmét ígérte. Ám a HVSE Szendrei Barbara és Jámbor Réka személyében két kulcsemberét sérülés miatt nélkülözte. Ettől függetlenül az első félidő még kiegyenlített játékot hozott (20. perc: 9-10). Fordulás után a puhán védekező, gyengén támadó házigazda elvesztette a fonalat (42. perc: 18-23), egyre nagyobb hátrányba került, így futni kellett az eredmény után. De a kapkodó játékba egyre több hiba csúszott, így a végére nem maradt izgalom (50. perc: 22-31). A forduló meglepetését produkálta a Mosonmagyaróvár.

Bölöni Roland: – Eddig a föld felett jártunk, most visszarángattak minket a talajra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!