Foci

2014.10.24. 19:30

Gólokkal mérik ezt a játékot

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a tavasszal még NB I-es Mezőkövesd volt az Aqvital FC Csákvár vendége. A hazai kispadon ismét elfoglalta helyét Bognár György.

Matók János

Aqvital FC Csákvár - Mezőkövesd 0-3 (0-0)

Csákvár, 200 néző. Vezette: Berger (Mohos, Nagy).

Csákvár: Szabó Ambrus, Sötét, Kocsis, Köntös (Wild) Domján, Bakos, Molnár Cs. (Gajdos) Mihály, Horváth, Molnár T. (Imrik). Vezető-edző: Toldi Gábor.

Mezőkövesd: Kunsági Hegedűs Cs., Csató, Izing (Tajthy), Búrány Hegedűs D., Kulcsár K. (Menougong), Szeles Molnár G. (Baracskai), Máté, Balajti. Vezető-edző: Tóth László.

Kezdés előtt kiderült, hogy Bognár György technikai vezetőként leülhetett a kispadra, miután kifizette büntetését az MLSZ-nek. De megjegyezte, a döntéssel kapcsolatban továbbra is aggályai vannak. Aztán az is kiderült, hogy a Bognár affér főszereplőjét, Márton Zsolt asszisztenst - akit delegáltak a péntek esti meccsre - lecserélték, helyette Nagy Tímea lengetett. A lelátón foglalt helyet Csató Sándor, a Vidi egykori kiválósága, aki a vendégeknél futballozó fiára volt kíváncsi. Már a 2. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, miután Mihályt buktatták, Domján futott neki a labdának, ám megtorpant, majd a jobb alsó sarokba tartó lövését Kunsági kiütötte. Kiegyenlített játékot láthatott a cudar hidegben a közönség, de a vízes gyep sokszor megtréfálta a játékosokat. A 24. percben Szabó védett nagyot Balajti lapos lövésénél. Ezt követően Berger, és Mohos ítéletei miatt háborgott a közönség. A 41. percben Molnár Cs. remekül ugratta ki Mihályt, aki elvitte a labdát Kunsági mellett, de lövését egy védő szögletre mentette. Az 54. percben Hegedűs Cs. szerencsés góljával vezetett a Mezőkövesd, 1-0, pedig addig inkább a hazaiak voltak fölényben. Támadtak a hazaiak, de a 71. percben mégis Molnár G. lövése okozott gondot. Az akarat görcsösségbe csapott át, semmi sem sikerült a végére összecsukló Csákvárnak, sőt, előbb egy büntetőből, majd egy lövésből Máté duplázott, 0-3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!