Rendőrségi

2014.10.25. 09:28

Fiatal betörőket fogtak el - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Két fiatal - egy 15 éves és egy 17 éves fiú - tört be pénteken egy kőszegi hétvégi házba.

Halogy egyik utcájában igazoltattak a járőrök egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2014. október 24-én. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 47 éves férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, továbbá gyanú merült fel arra, hogy a gépkocsi tulajdonjogát igazoló adásvételi szerződés valótlan adatokat tartalmaz.

D. Sándort a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az egyik kőszegi hétvégi házba hatolt be két helyi fiatal 2014. október 24-én. A 15 éves és a 17 éves fiú az ajtó kifeszítését követően jutott be az épületbe, de mivel a tulajdonos tetten érte őket, lopási kár nem keletkezett. A fiatalokat a járőrök előállították, majd őket gyanúsítottként kihallgatták. Velük szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!