Videoton

2014.11.09. 14:57

Zsinórbeli harmadik hazai bajnokiján maradt hibátlan a Videoton FC II

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 13. fordulójának, Közép–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata a Dunaharaszti MTK együttesét látta vendégül Sóstón.

Krebsz András

Videoton FC II – Dunaharaszti MTK 3-2 (1-0)

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Bereczki Miklós.

Videoton II: Gábor – Baksa, Kiprich, Dobsa, Kókány(Szelei 84.) – Király, Kocsis – Cseszneki, Ács, Vincze(Bognár 69.) – Pajac(Kalmár 93.). Vezetőedző: Bíró Imre.

Dunaharaszti: Kalmár – Lázár(Ablonczy 59.), Nyéki, Rétsági, Márton – Gacsal – Eördögh, Rebecsák, Dabasi – Mészáros, Miholics. Vezetőedző: Króner Péter.

Alaposan bekezdtek a hazaiak, a 3. percben Kocsis remekül ugratta ki Pajacot, aki tizenhárom méterről, senkitől sem zavartatva a kapu közepébe lőtt, 1-0! Tíz perccel később Cseszneki centerezése után Pajac duplázhatott volna, de a közeli próbálkozást Kalmár bravúrral hárította. A lefújás előtt Kocsis verte meg emberét a bal oldalon, a középre tett labdáról azonban nem sokkal, de lemaradt a nagy lendülettel érkező Pajac.

Fordulás után hamar növelték előnyüket a fehérváriak: Baksa csapott le egy hátratett labdára, szerelte az utolsó embert, Király a félpályától egy az egyben vezethette a labdát a Pest megyeiek kapujára, a Vidi középpályása higgadtan értékesítette a ziccert, 2-0! A 76. percben szépítettek a vendégek, egy jól elvégzett sarokrúgásra Nyéki érkezett remek ütemben, a vendégek játékosa hét méterről csúsztatott a hálóba, 2-1! A 80. percben megfogyatkoztak a piros-kékek, Csesznekinek mutatta fel a játékvezető a piros lapot kissé szigorúan. Egy perccel később Pajac cselezte ki a vendégek kapusát, majd középre játszott, Bognár az ötösről az üres kapuba passzolt, 3-1! A 90. percben Baksa kezelt a tizenhatoson belül, Rebecsák magabiztosan értékesítette a büntetőt, 3-2! Támadott a Dunaharaszti, de a vendégek erejéből az egyenlítésre már nem futotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!