Foci

2014.11.13. 10:55

Megyei I - Eredendően motiváltnak kell lenni

Fejér megye - A Viszló Trans megye I-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulója előtt a pályaválasztók edzőit kértük az esélyek latolgatására.

Ferencz Balázs

November 15. szombat, 13.00

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (8.)–Ercsi (11.)

Zimmerman Tamás, a Gárdony vezetőedzője: – Eredményesebbek lennék, ha a lehetőségeinket, helyzeteinket ki tudnánk használni. A standard helyzeteknél, szögleteknél, szabadrúgásoknál hátul jobban kell koncentrálnunk, mert legutóbb is azokból kaptuk a gólokat. Ha ezen a két dolgon javítani tudunk, akkor a két rossz passzban lévő csapat találkozójából, biztos, hogy győztesen jövünk ki.

A gárdonyi Sowunmi Attila (j) az Ercsi ellen javítana. Fotó: Molnár Artúr

Nov. 16. vasárnap, 13.00:

Sárszentmiklós (7.)–Dunafém-Maroshegy (15.)

Sárai György, a Sárszentmiklós vezetőedzője: – Nincs kötelező győzelem számunkra, de természetesen nyerni szeretnénk. Ha minden meccsen fejlődni tudunk, akkor válhatunk olyanná, mely nek már kötelező győzelmi elvárásai lehetnek. Lajtos piros lap miatt hiányzik, valamint két sérültünk is van. A játék minőségében szeretnénk javulni, taktikában, technikában, a helyzetkihasználás terén, vagyis, ahogy a jó pap holtig tanul, nekünk is mindenben javulnunk kell. Fél-egy éven belül olyan csapatot szeretnénk alkotni, hogy komolyabb célokat is ki tudjunk tűzni magunk elé.

Bicske (16.)–Martonvásár (9.)

Gyimesi László, a Bicske vezetőedzője: Hogy a múlt heti pontszerzéssel indított jó sorozat ne szakadjon meg, a három pontot be kell gyűjteni a Martonvásár ellen. Lassan megismerjük egymást a játékosokkal, kérdés, hogy a betegek, sérültek milyen állapotban tudnak visszatérni. Mondtam a srácoknak, hogy teljesen mindegy, hogy milyen összeállításban állunk fel, a lényeg, hogy hazai pályán mindenképpen a három pontot kell begyűjtenünk. Emelt fővel távozhattunk a pályáról legutóbb, ilyen hozzáállással, akarattal lehet pontot veszteni. Ha ehhez jön még egy kis plusz, akkor meglesz a győzelem is.

Tordas (6.)–Szár (13.)

Csillag Szilveszter, a Tordas vezetőedzője: – Edzésen elvégezzük a munkát, fejben együtt van a csapat, szeretnénk idén még néhány mérkőzést nyerni, A hétvégén is győzni szeretnénk egy kellemetlen ellenféllel szemben. Vannak kisebb sérülések, és hiányzónk is lesz a hétvégén, de a három pont megszerzése a célunk.

Mór (3.)–Mezőfalva (12.)

Horváth Zoltán, a Mór vezetőedzője: – Még mindig fájó a két héttel ezelőtti, Martonvásártól elszenvedett vereség... Azonban a Szár ellen már egységes volt a csapat, és remélem az is marad. Nem értem, Magyarországon miért kell a motivációval foglalkozni, egy labdarúgó életében ennek kell lennie az alapnak, mert szeretjük ezt a sportágat. Ha ugyanúgy koncentrálnak a játékosok, mint a Szár ellen, akkor most is nyerünk. Minden a fejben dől el. A kapu előtt két méterrel a szertárosnak is be kell tudnia lőni a labdát.

Kisláng (10.)–Polgárdi Vertikál (5.)

Rehák Viktor, a Kisláng vezetőedzője: – Rangadóra készülünk, természetes, hogy az utolsó hazai bajnokin jó eredményt szeretnénk elérni. Reméljük, hogy jó játék párosul majd az akarathoz, és otthon tudjuk tartani a három pontot. Hasonló erejű csapatok összecsapására számítok, így nem lesz könnyű mérkőzés. Az utolsó fordulókból pontokat kell szereznünk, hogy nyugodtan várhassuk a tavaszt.

Puskás FC II (14.)–Velence Bericap (2.)

Sipos Zoltán, a Puskás FC II vezetőedzője: – Nem hinném, hogy sokkal erősebb ellenféllel találkozunk, mint a múlt heti Polgárdi. Készülünk nagyon, egész héten jó volt a hangulat, próbáljuk kijavítani a hibákat. Pontért, pontokért küzdünk, szeretnénk otthon tartani a pontokat. Tiszteljük az ellenfelet, de egyáltalán nem félünk. A teher nem rajtunk van. Vannak sérültjeink, reménykedünk, hogy minél teljesebb csapattal állhatunk ki a Velence ellen. Szükségük van a pontokra, mert tavasszal kilenc alkalommal megyünk idegenbe. Gőzerővel készülünk. Most ismét javítási lehetőség előtt állunk. Oroszlánként foguk küzdeni.

Iváncsa (1.)–Dunaújváros PASE II (4.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedző: – Miután válogatott mérkőzés lesz pénteken, minden bizonnyal a Dunaújváros NB I-es visszajátszókkal fog felállni ellenünk. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az Iváncsának senkitől sem kell megijednie, remélem jó mérkőzést játszunk majd és természetesen a győzelemben gondolkoduk. Mondovics Dávid az egyedüli sérült játékosunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!