Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Szabadulj meg a negatív energiáktól!

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Nyílt üzenet a Magyar Parlamentnek! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Képviselők!

Közzétéve: 2009. 03. 11. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Bendegúz
Értékelés
Ez a cikk 5545 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól! Az ok-okozat hatása alól a világ és így Magyarország sem kivétel. Egy mindent átható törvény uralkodik, amit karmának hívnak.
„Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg? Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?”

Arany János, Toldi

CSELEKEDETEK: a lények tulajdonosai a saját cselekedeteiknek, saját cselekedeteik örökösei, cselekedeteikből származnak, a cselekedeteikhez kötődnek, a cselekedeteik tartják fenn őket. Bármit is tesznek, akár jót akár rosszat, annak örökösei lesznek.”
Bhikkhu Bodhi, A nemes nyolcrétű ösvény

Magyarul: az emberi lények rendelkeznek saját tetteik felett – azokból építik fel az életüket. Bármit is tesznek, akár jót, akár rosszat, szembesülnek a következményekkel.

A törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól. Az ok-okozat hatása alól a világ és így Magyarország sem kivétel. Egy mindent átható törvény uralkodik, amit karmának hívnak.

Tisztán érthető és látható az egyéni, a csoportos és a nemzeti karma szoros összefüggése. Választópolgári szintről indul, és az országgyűlés teljesíti be.
Csakhogy a felelősség nem egyirányú, hanem visszafelé is működik, azaz aki szólásra emelkedik vagy megnyomja a gombot, nem csak mások életéről dönt.
Abban a pillanatban át kellene éreznie saját egyéni felelősségét, mert a következmények az Õ sorsát is meghatározzák majd, ha tud róla, ha nem - ha elfogadja, ha nem. A követ elhajította…

Aztán visszatér hozzá. Ugyanis létezik még olyasmi a világban, amit nem lehet pénzen megvenni, vagy egyéb módon lekenyerezni, s ezt úgy hívják: lelkiismeret (azaz „karma”). Ez egy olyan kolonc, amit más nem lát, de mi magunk mindig érezzük a súlyát. Ez az a „nehéz kő”, amiről csak röpke pillanatokra feledkezhetünk meg, mielőtt a víz alá rántana minket. Bárhogy is próbálunk szabadulni tőle, az öltöny vagy a frakk alá rejteni, velünk marad - akárhogy próbáljuk kiengesztelni adakozással, önmagunk becsapásával, meg a „más is ezt csinálja …" szólamokkal.

De létezik egy menekülési útvonal: a tisztességes szándék, a jobbításra való törekvés. Ez azonban sokszor nem elég. Ha nem párosul a megalapozott döntéshez szükséges tudással, akkor a döntés eredménye sok kárt okoz. Az is az egyéni felelősség körébe tartozik, hogy csak akkor vállalhat az ember döntéshozói feladatot, ha képes reálisan megítélni, miben hozhat felelős, a következményeket is vállaló döntést, és miben nem.

A karma nem szól másról, mint az egyéni felelősség vállalásáról. Azaz senki nem dönthet helyetted, nem kényszeríthet bele semmibe, ha TE nem adsz rá lehetőséget - valójában nem történhet semmi a TE jóváhagyásod nélkül.

A TE választásod volt, hogy parlamenti képviselő légy, tehát cselekedj ehhez méltóan!

S ez szól a minisztereknek, önkormányzati képviselőknek, s egyéb, jelentős befolyással bíró személyeknek is! Hisz ezen üzenetet már tavaly is közzé tettük, de úgy tűnik, csak fokozzák a bajt...
Forrás: Bendegúz