Foci

2014.11.21. 10:35

Az igazság fordulója a megyei I-ben

Címkék#megyei I

Az utolsó őszi játéknap következik a labdarúgó megyei első osztályban. Az igazság fordulójában összecsap egymással az első és a második helyezett.

Horváth Gábor

Párosítások, szombat, 13.00, Herend (16.) -Várpalotai BSK (9.): Az előző három meccsén nem tudott pontot szerezni a Herend, amely vissza is csúszott az utolsó helyre. A palotaiak legutóbb szép sikert arattak, a Gyulafirátót győzték le, de idegenben nem túl jó a statisztikájuk.

Péti MTE (4.) -Balatonalmádi (13.): A Péti MTE Úrkúton is megőrizte veretlenségét, sőt még a sikerre is volt esélye. Az előző két körben vereséget szenvedő Almádi tehát kemény feladat előtt áll.

Fűzfői AK (3.) -Csetény (8.): A FAK a múlt héten nyert, míg a csetényiek kikaptak. Mindkét csapat fontos meccs előtt áll, előbbinek a dobogó, utóbbinak az élmezőnyhöz való felzárkózás a tét.

Devecser (5.)- Ajka Kristály (7.): Az ajkaiaknak maratoni, tízmérkőzéses veretlenségi szériája szakadt meg legutóbb, így nem a legjobb előjelekkel várják a devecseri kirándulást. A leendő házigazda ugyanis ebben a szezonban csak egyszer veszített pontot otthonában.

A Tapolca (kékben Pupos Krisztián) otthonában játszik
Fotó: Penovác Károly

Tapolca (10.) -Peremarton (14.): A remek Kristály-széria megszakításával a Tapolca büszkélkedhet, amely megnövelt önbizalommal, esélyesként várja a Peremartont. Utóbbi a múlt héten alsóházi derbit nyert, de idegenben eddig nem sok babért termett az alakulatnak.

Vasárnap, 13.00, Gyulafirátót (6.) -Alsóörs (12.): A Gyulafirátót az előző körben nem várt vereséget szenvedett Palotán, és a csapat azt megelőzően sem tudott nyerni. A két 1:1-es döntetlen után álló Alsóörs veszélyes ellenfél.

Öskü (1.)- Úrkút (2.): Az ősz rangadóján nemcsak az őszi bajnoki cím a tét. Aki nyer, lélektanilag jelentős előnyt szerez a jövő évi versenyfutásra, emiatt borítékolható a kettőzött erejű küzdelem. A két csapat között mindössze egy pont a különbség. A címvédő Úrkút az előző fordulóban ikszelt, a második kör óta veretlen Öskü nyert.

Sümeg (15.) -Ugod (11.): A Sümeg nagyon szerencsétlenül járt az elmúlt időszakban, hiszen három erős csapattal is felvette a versenyt, de két 1:0-ás vereség mellett csak egy pontot szerzett. Az ugodiak szintén bírják a tempót a legjobbakkal, a csapat az előző három találkozóján egyaránt döntetlenre végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!