Vasi foci

2014.11.21. 16:49

Az NB III-as Sárvár FC a Nagyatádot fogadja

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság idei utolsó, 15. őszi fordulójában a Sárvár szombaton (13.00) a Nagyatádot fogadja a kötelező győzelem reményében.

Tóth Gábor

A szezonzáró mérkőzésnek az újonc Sárvár (16 pont) a 16 csapatot felvonultató tabella 10., míg a Nagyatád (13 pont) a 14. helyéről fut neki.

Sárvár FC–Nagyatádi FC (13.00, szombat). – Németh József: – A Nagyatád érdekes csapat. Kevés gólt rúg, kevés meccset nyer, mégis gyűjtögeti a pontokat. Idegenben például többször is ikszelt. Masszív társaság, sokszor csak egy-két gól döntött a mérkőzései sorsáról. Mindenesetre számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény, 19 ponttal nyugodtan vonulhatnánk téli pihenőre – és természetesen a szurkolóinktól is szeretnénk szépen búcsúzni. Máthé és Nagy A. sérült. Összeállítás: Osvald Márkó – Csákvári, Horváth A., Kovács Zs., Ambrus – Kocsis, Tancsics, Devecsery, Dallos – Koronczai, Mavolo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!