Jégkorong

2014.11.21. 21:55

A Dunaújvárosi Acélbikáknak péntek este semmi sem sikerült

Miskolc - Csak nevében volt rangadó a pénteki Miskolc - DAB MOL Liga mérkőzés. A hazai jégkorongozók hamar dűlőre vitték a dolgot...

Agárdy Csaba

Miskolci Jegesmedvék - Dab.Docler

6-0 (3-0, 2-0, 1-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1000 néző. Vezette: Halassy, Kincses, Muzsik, Soltész.

Miskolc: Bálizs Boyle, Dudas (1), Nagy K. (1), Cohen 1 (1), Becze T. 1 (1) Gőz (2), Dósa, Hajós 2, Tóth A. (2), Dansereau (1) Sagert (1), Vojtkó, Popovics (1), Láda B. 1, Miskolczi 1 Ritó, Budai R., Roczanov, Szilágyi, Fliszár (1). Edző: Majoross Gergely.

DAB: Sevela Pozsgai, Hüffner, Papp V., Azari, Szappanos Martine, Mestyán, Pavuk, Galanisz, Peterdi Nagy R., Erdélyi, Somogyi, Gröschl, Kiss Á. Hruby, Léránt, Kovács, Szepessy M., Magosi. Edző: D. MacLean.

Nem túlzás a forduló rangadóját játszotta a két csapat. A miskolciak nagyon elszántak voltak a mérkőzés előtt, hiszen az eddigi két találkozójukat elvesztették a dunaújvárosiak ellen, igaz, mindkettőt idegenben.

Hazai pályán rögtön nekirontottak az Acélbikáknak, és 3. percben csak Sevela bravúrjának volt köszönhető, hogy nem szerezték meg a Jegesmedvék a vezetést. A 7. percben azután már Sevela is kevés volt, és Becze értékesített egy kijátszott helyzetet. Még tíz perc sem telt el az első játékrészből, amikor már 2-0 volt a hazaiak javára. Három perc múlva pedig már három volt a különbség a két csapat között. Az első harmadban végig a hazaiak irányították a játékot, megérdemelten vezettek.

A második játékrész 12. percében eldőlni látszott a mérkőzés, Miskolczi megszerezte a miskolciak negyedik találatát (4-0), Cohen gólja után az utolsó előtti percben már a kiütésről beszélhettek a hazai drukkerek, a meccs végén pedig kedvenceik 6-0-ás győzelmének örülhettek

A másik tegnapi mérkőzésen: Érsekújvár - Ferencváros 4-5 (1-2, 1-2, 2-1).




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!