Foci

2014.11.28. 17:55

A megyei csapatok számára szervezett felkészülést biztosít az igazgatóság

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatósága kiírta a téli műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságot.

Gróf András

A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson a megyei bajnokságok I-III. osztályában illetve az NB III-ban szereplő Fejér megyei székhelyű maximum harminchat felnőtt csapatnak a téli időszakban, jó minőségű műfüves futballpályán játszandó felkészülési találkozókra, ezáltal elsegítve felkészülésüket a bajnoki versenysorozatra. A résztvevő csapatot a Versenybizottsága hat csoportba osztja be, inden csoportba hat csapat kerül. Minden csapat egyszer találkozik csoportbeli ellenfelével, majd következik a rájátszás. A bajnokság mérkőzéseit a következő helyszíneken bonyolítják le: Csákvári TK Sporttelep (8083 Csákvár, Vöröskapu út 14.), Dunaújváros Stadion (2400 Dunaújváros, Eszperantó út ), Móri SE Sporttelep (8086 Mór, Táncsics Mihály út 27.). A mérkőzések 2015. január 17. és február 22. között játsszák le a csapatok.

A csapatokban csak érvényes játékengedéllyel és érvényes sportorvosi igazolással rendelkező játékosok szerepelhetnek. Egy találkozón maximum öt fő próbajátékos szerepeltetésére van lehetőség, akinek szintén kell érvényes játékengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkeznie. Egy próbajátékos az egész torna folyamán csak egy csapatban léphet pályára. A mérkőzéseken csak olyan labdarúgó léphet pályára, aki a mérkőzés lejátszásának napján a tizenhatodik életévét betöltötte. A találkozók játékideje 2x40 perc. A mérkőzésre benevezhető hét cserejátékosból mind a hét becserélhető.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság által kiadott nevezési lapot, valamint a mellékleteket, a nevezési díj és a tagdíj befizetésének igazolását 2014. december 5-én (péntek) 12 óráig kell érkeztetni az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósághoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!