Foci

2014.11.28. 17:25

Vasárnap is lesz még egy előrehozott forduló a női bajnokságban

Nagykanizsa/Zalaegerszeg - A női labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában előrehozott tavaszi mérkőzéseket rendeznek és a hét végén is játszanak a zalaiak: a listavezető ZTE FC vasárnap a győri DAC vendége lesz, az NTE 1866 pedig hazai pályán fogadja a Sopront.

ZTE FC–PVSK 11-1 (5-0)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Vizi.

ZTE FC: Fülöp – Szabó, Széplaki (Harmath), Grencsér – Luczi, Pete, Vincze, Kerkai – Gáspár (Lempeg), Szegedi, Király (Lukács). Edző: Kostorják Zsolt.

Gólszerzők: Kerkai (5), Szegedi (3), Király (2), Luczi.

Hárman együtt 10 gólt lőttek, balról: a duplázó Király Ramóna, a triplázó Szegedi Anita és az öt gólt vágó Kerkai Dóra. Fotó: Katona Tibor

A tavaszról előre hozott első fordulóban fűtötte a ZTE-t a visszavágás vágya. Az őszi idényben a sereghajtó PVSK ugyanis megtréfálta az éllovast. amikor döntetlent játszottak egymás ellen Pécsett és értékes pontokat vesztett így az egerszegi együttes. A ZTE gyorsan eldöntötte a találkozót, hiszen az első 20 perc után már három góllal vezettek a házigazdák. A folytatásban sem tört meg a kék-fehérek lendülete szebbnél szebb akciók után szerezték góljaikat, és alaposan visszavágtak az őszi döntetlenért.

Jók: Kerkai (a mezőny legjobbja), és a teljes csapat.

PMFC–NTE 1866 2-0 (2-0)

Pécs, 30 néző. Jv.: Barka.

NTE: Balogh K. – Balassa D., Somogyi Zs., Szabó Zs., Kanizsai, Tarsoly K., Horváth E., Takács D. (Tarsoly A.), Szollár, Halász (Takács P.), Hozlár (Vittman). Vezetőedző: Benedek József.

Mindkét csapat a biztonságra törekedett gólhelyzetek nélkül. Egymás hibáira vártak a felek, a pécsiek két ilyet is ki tudtak használni az első félidőben, majd a másodikban összeszedettebb lett a kanizsaiak játéka, de fölényük meddő maradt a küzdelmes, ugyanakkor sok hibával tarkított találkozón. Jók: Horváth E., Kanizsai D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!