Foci

2014.12.01. 13:34

Liga Kupa: változás!

A DPASE – Videoton FC Liga Kupa labdarúgó mérkőzés helyszíne és időpontja a rossz talajviszonyok miatt változott.

Gróf András

Nyolc nap alatt háromszor is megmérkőzik egymással a két együttes. Két Ligakupa találkozó, és egy NB I-es bajnoki összecsapás szerepel a programban. A mai kupamérkőzést eredetileg a 16.30 órakor a Dunaújváros Stadionban rendezték volna meg, de a kedvezőtlen időjárás miatt változott az időpont és a helyszín is. Az újvárosi klub vezetői tegnap egyeztettek a székesfehérváriakkal, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékeseivel, és abban állapodtak meg, hogy a mérkőzést 13 órai kezdettel rendezik a volt Vidámpark helyén található műfüves edzőpályáján. Azért fontos az alaposan átázott centerpálya talajának kímélése, mert szombaton 16 órakor első osztályú bajnokin ismét a Videoton gárdáját fogadja a DPASE. Mivel ilyen sűrűn találkozik egymással a két csapat elképzelhető, hogy a kupamérkőzésen, és a bajnokin pályára lépő kezdő tizenegyekben kevés azonosság lesz. Valószínű, mindkét oldalon komolyan veszik a Ligakupát, de azért a bajnoki összecsapás a fontosabb.A kupamérkőzés megtekintése ezúttal is ingyenes. A mérkőzés játékvezetője Németh Ádám lesz, akinek munkáját asszisztensként Varga Gábor és Pápai Zoltán segíti majd. A párharc visszavágóját december 9-én, kedden 17 órakor rendezik a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

A nyolcaddöntők további párosítása a következő: PMFC-Matias – Szombathelyi Haladás, MVM-Paks – MTK Budapest, Újpesti TE – Ferencvárosi TC, Győri ETO FC – Szigetszentmiklós ( NB II), DVTK – Budapest Honvéd, Békéscsaba (NB II) – Nyíregyháza FC, Soproni VSE (NB II) – DVSC-Teva. Továbbjutás esetén az utóbbi párharc győztesével küzdhetnének meg az újvárosiak a négy közé kerülésért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!