Sport

2014.12.11. 11:35

Kenusok a sárban

Közelben edzőtáborozó világbajnok kenusok is rajthoz álltak az első alkalommal megrendezett a Lókúti Mikulás terepfutó versenyen és teljesítménytúrán.

Horváth Gábor

A Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE rendezvényén 43 futó és 11 túrázó vett részt.

– A Lókút környéki dombokon, nagyrészt mezőkön kiszalagozott terepfutó pályán a győri kenusok egy népes különítménye is elindult. Ha már itt voltak, dominálták is a 13 kilométeres távot. Az egyébként Bakonybélben edzőtáborozó csapat a sárdagasztó lókúti pályáján is keményen küzdött és a rövidebb távon a kilenc éremből nyolcat be is gyűjtöttek a kenusok – számolt be Hites Viktor szakosztály-vezető.

A világbajnok kenus duó, Lakatos Zsanett és Takács Kincső a verseny dobogóján (Fotó: Hites Viktor)

Eredmények, női 18 km: 1. Ónadi Zsuzsanna (Ősi), 2. Rácz Barbara (Zirc), 3. Mészölyné Varga Renáta (Veszprém). Férfi 19,5 km: 1. Kővári Zoltán, 2. Varga Egon (mindketten Pécs), 3. Komenda József (Zirc). Női 13 km: 1. Takács Kincső, 2. Lakatos Zsanett (mindketten Győr), 3. Heim Andrea (Bakonybél). Fiú 13 km: 1. Németh Benedek, 2. Szabó Boldizsár, 3. Takács Mihály (mindhárman Győr). Férfi 13 km: 1. Varga Dávid, 2. Khaut Kristóf, 3. Szalai Bence (mindhárman Győr).

Címkék#Lókút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!