Kultúra

2014.12.13. 20:11

Kiállítással zárták az évet a körmendi fotóklub tagjai

A kulturális központ égisze alatt működő 3F-K fotóklub hagyományos, évzáró kiállítása nyílt meg szombaton a városi kiállítóteremben.

Markó Petra

Meglepetéssel kedveskedtek a megjelenteknek, hiszen az ünnepélyes megnyitó előtt a helyi gimnázium diákjai - Csendes Máté, Czene Kristóf és Joó Attila- rövid zenés produkcióval léptek fel.

A klub négy éve működik, és eddig -kezdetleges eszközökkel- csak gombostűs kiállításokat tartottak, az idei esztendőben azonban nagy változás történt: az önkormányzat és a kulturális központ támogatásával volt lehetőségük kereteket készíttetni a fotókhoz, így azokat elegáns köntösbe bújtatva tudták a közönség elé tárni.

Fotó: Markó Márta


Bebes István polgármester elmondta: közhely, hogy mindenki tud fényképezni. Büszkén köszönte tehát meg annak a 15 fotósnak a munkáját, akiknek a műveiből az idén is összegyűlt a tárlat anyaga. - Ismét megörvendeztették a várost: amellett, hogy életérzéseket, saját gondolatokat, portrékat hoztak el, az alkotók olyan pillanatokat is bemutattak nekünk, amik a településen zajlottak és közösen éltünk át őket - tette hozzá.

Bedőcs, Gyula, Benkő Bea, dr. Yi Xiao Bai, Fekete Tamás, Fülöp Péter, Jámbori Tamás, Jámboriné Csurilla Ildikó, Jene Sándor, Klemencsics Sándor, Lakosi Miklós, Markó Márta, Móricz Péter, Pálóczi Zsuzsanna, Vilics Eszer és Wágner Hajnal fotói egészen jövő január 31-éig megtekinthetők - keddtől szombatig délelőtt 10 és délután 4 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!