Sport

2014.12.21. 19:55

Váratlanul szenvedtek vereséget a fiatalok Győrben

Váratlan vereséget szenvedtek a Dunaferr Sportegyesület röplabdázói szombaton. Az első osztályú bajnokság alapszakaszának idei utolsó játéknapján a sereghajtó, a mérkőzés előtt még pontnélküli SZESE-Győr otthonában kaptak ki az újvárosiak.

Gallai Péter

SZESE-Győr_Dunaferr SE

3:1 (-24, 23, 21, 20)

SZESE edzőcsarnok, 50 néző. Vezette: Horváth Miklós, Stefik Csaba.

Dunaferr SE: Guzmics, Tar, Kholmann, Kalmár, Kun, Stefanovics, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szücs, Hatvany Zs., Bohnicsek, Szabó P., Kiss M. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Már az első játszmában látszott, hogy nem lesz egyszerű feladat a győzelem megszerzése a dunaújvárosiaknak. Ugyan ezt a játékrész szoros csatában még megnyerték, de a folytatásban azonban az igen motiváltan játszó hazaiak akarata érvényesült. Az újvárosi együttesben nagyon kevés jó teljesítmény akadt, így a győriek nagy meglepetésre megszerezték első pontjaikat az idei bajnokságban.

Tomanóczy Tibor: - Sajnálom, hogy vereséggel zártuk az évet, szebben szerettünk volna búcsúzni. A mérkőzést az döntötte el, hogy míg mi átlagosan játszottunk, a hazaiak extra teljesítményt nyújtottak. Több jó egyéni teljesítményre lett volna szükségünk a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!