Sport

2014.12.23. 23:00

Négy napig tart a futballünnep

December 27. és 30. között ismét megrendezésre kerül – immár 15. alkalommal – a Masterplast Futballfesztivál a Videoton Oktatási Központban.

Bobory Balázs

A Videoton Baráti Kör Egyesületében megrendezésre kerülő viadalon összesen öt kupa lesz: a fő torna vasárnaptól keddig, az U10-es kupa, női kupa, öregfiúk, szurkolói versengés.

A fő gálamérkőzés december 29-én, hétfőn 16 órakor kezdődik, a harminc évvel ezelőtt az UEFA-kupában döntőig menetelő Videoton SC a Partizan Beograd és Zeljeznicar vegyes csapatával találkozik, az akkori szereplők lépnek most is parkettre.

Gál Dániel (fehérben) ezúttal is a VOK parkettjére lép
Fotó: Koppán Viktor

December 30-án, kedden 12 órától a színészválogatott (csapatkapitány: Nemcsák Károly) és a médiaválogatott (csk.: Azurák Csaba ) méri össze erejét, és várhatóan látványos bemutatót tart Szász Kitti freestyle világbajnok.

Mindennap 10 és 16 óra között ingyenesen lehet ping-pongozni és dartsozni. Ötéves kortól kilencvenkilenc évesig, tíz korosztályban még lehet nevezni ketrecfoci bajnokságra, hölgyeknek is!

December 27-én, 28-án, 29-én 15 és 18 óra között a színházteremben ingyenes a pilates, a kettlebell, a jóga, a gymstick, a clubbell, a hot iron és a zumba. Továbbá Silye Gabriella ad ingyenes sporttáplálkozási és életmód tanácsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!