Sport

2015.01.04. 18:57

Asztalitenisz utánpótlás verseny: a tizenkét legjobb meccselt

Veszprém – Az év legrangosabb asztalitenisz utánpótlás versenyén lányok és fiúk egy csoportban küzdöttek a győzelemért. A nyertes nem veszített mérkőzést.

Horváth Gábor

Színvonalas, látványos összecsapásokat hozott az asztalitenisz megyei ifjúsági Top 12 verseny, amelynek a veszprémi Medgyaszay iskola adott otthont.Az év legrangosabb utánpótlás megmérettetését 2014 utolsó hétvégéjén rendezték meg, a megyei szövetség a legjobb hat-hat leány és fiú játékosnak postázott meghívót.A két nem képviselői egy csoportban küzdöttek.A viadal szoros küzdelmet hozott, több helyezést is a szettarány, vagy az egymás elleni meccs döntött el. A végső győztes kiléte ugyanakkor nem volt kérdéses, Fenyves Máté (Balatonfüred FC) magabiztosan játszott, egyetlen mérkőzést sem veszített. A második helyen Áldozó Bendegúz (VRSE), a harmadikon a pápai Győrffy Tamás végzett.Mindenképpen ki kell emelni Pad Franciska (Gyepesi ASE) teljesítményét, az újonc korú hölgy remek játékkal lett negyedik.

A végeredmény: 1. Fenyves Máté 11 győzelem, 2. Áldozó Bendegúz 8, 3. Győrffy Tamás (Pápa), 4. Pad Franciska 7, 5. Áldozó Borbála (VRSE) 7, 6. Szöllősy Luca (VRSE) 6, 7. Sándor Kinga (Balatonfüred) 6, 8. Nyőgér János (Bakonyjákó) 6, 9. Oszkai Péter (Sümeg) 3, 10. Laki Zsuzsa (GyASE) 3, 11. Ashley Rozi (Gyase) 1, 12. Nagy Máté (Várpalota) 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!