Foci

2015.01.04. 20:18

A Karmacsi Autó nyert Dunaújvárosban

Dunaújváros – A mögöttünk álló hét végén rendezték a XIII. Carissa-kupa teremlabdarúgó-tornát Dunaújvárosban.

Bobory Balázs

Nagy meglepetéssel indult a vasárnapi játéknap, hiszen a második nyolcaddöntőben a címvédő Csövesek kikaptak a GBB Kft.-től, és búcsúztak. A negyeddöntők még nagyobb csatákat hoztak, ebben a szakaszban akadt össze a Busai Attilával és egy sor futsalválogatottal megerősített Dunaferr Vasas és a két évvel ezelőtti győztes, a Döcös. Bár a fehérváriak domináltak, és számtalan ziccert kihagytak, a dunaújvárosiak egy szabadrúgás után szerzett góllal nyertek, és továbbléptek.

A másik ágon az elődöntőben a Karmacsi Autó együttese meggyőző játékkal 5-1-re győzte le a Háromkirályok gárdáját. A torna második elődöntője sokkal nagyobb csatát hozott. A sokkal esélyesebbnek tartott Dunaferr Vasas hatalmas küzdelemben 2-1-re kikapott a GBB Kft. együttesétől.

A harmadik helyért játszott találkozón a csalódott Dunaferr Vasas együttese összeszedte magát, és biztosan győzte le 3-0-ra a rutinos játékosokból álló Háromkirályok csapatát. A gólokat Jenei, Busai és Szente szerezte. A döntőben a sokszoros bajnok Karmacsi Autó találkozott a GBB Kft. gárdájával. Utóbbi már a döntőbe kerüléssel is nagy bravúrt hajtott végre, de a fináléban sem feltartott kézzel lépett pályára. A Karmacsi Autó az első félidőben Aradi közeli perdítésével szerzett vezetést. A második játékrészben Temesi egy jól eltalált szabadrúgásból növelte az előnyt. A kegyelemdöfést Farkas Viktor találata jelentette, amivel kialakult a 3-0-ás végeredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!