Hírek

2015.01.05. 09:54

Évértékelő: 2014-ben második erő lett a Jobbik Vas megyében

Mozgalmas esztendő áll a Jobbik mögött. A tavalyi év sikereiről és a 2015-ös év terveiről kérdeztük Bana Tibort, a Jobbik országgyűlési képviselőjét.

Cseszkó Tamás

Bana Tibor az egyetlen vasi ellenzéki képviselő, a Jobbik listájáról jutott be az országgyűlésbe. Mint mondta, pártja 2014-ben egyértelműen második erővé, a Fidesz első számú kihívójává lépett elő. - Vas megyében az országgyűlési voksoláson még csak a körmendi választókerületben, az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon viszont már az egész megyében magunk mögé utasítottuk az MSZP-t - húzta alá a képviselő, aki szerint ez is bizonyítéka annak, hogy van jövője a becsületes, következetes és értékelvű politizálásnak.

Szavai szerint a Fidesz-KDNP visszaélt a kétharmados többségével, amit egyre többen ismernek fel. - A kormányon belül és a kormánypártok soraiban kaotikus állapotok uralkodnak, ezt bizonyítja, hogy Hende Csaba miniszterként nem volt tisztában a kabinet útdíjjal kapcsolatos elképzeléseivel - fejtette ki véleményét a képviselő, majd hozzátette: a jelenlegi kormány megbukott, méltatlan az ország vezetésére, a baloldali pártok pedig teljesen alkalmatlanok erre, a saját házuk táján sem tudnak rendet tartani, így a Jobbik az egyedüli hiteles alternatíva a Fidesszel szemben. - Az idei év a kormányzati szerepre való felkészülésünkről fog szólni - osztotta meg Bana a jövővel kapcsolatos terveket, majd ígéretet tett, 2015-ben folytatni fogja a tisztességes, lelkiismeretes parlamenti munkát. Egyúttal köszönetet mondott a támogatásért. Hangsúlyozta, ezentúl is számíthatnak rá a Vas megyében élők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!