Vasvár

2015.01.05. 19:18

Folytatódik a drogprevenció

Folytatódik idén is az ősszel megkezdődött drogprevenciós program, amelynek vasvári tanácsadója Molnár Balázs rendőr főtörzsőrmester.

Merklin Tímea

Közel ötven százalékkal nőt országos szinten a középiskolás drogfogyasztók száma az elmúlt négy évben végzett vizsgálatok szerint. A rendőrség a fiatalok kábítószerfogyasztásának megelőzése érdekében új szolgáltatással állt elő a szülők, a gyerekek érdekében. A cél, hogy minden 12-18 év közötti gyermek szülője legalább évi egyszer tájékoztatást kapjon a kábítószerfogyasztás büntetőjogi következményeiről. A program minden általános és középiskolás diák családja számára elérhető. Molnár Balázs drogprevenciós tanácsadó szülői értekezleten, fogadóórán, telefonon vagy akár e-mailben is tájékoztatást nyújt a kábítószerrel kapcsolatos, az igazságszolgáltatást érintő kérdésekben.

A fogadóóra ideje: minden hónap első szerdája 14-től 15 óráig a Járdányi Paulovics István utca 10. szám alatt. A telefonos ügyelet ideje: minden hónap páros hét szerdája 14-től 15 óráig.

Címkék#Vasvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!