Sport

2015.01.05. 19:45

Az NB II-es csákvári labdarúgócsapat elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra

Székesfehérvár - Hétfőn 14 órakor volt a gyülekező, majd a rövid eligazítás után máris a pályára vonultak az Aqvital FC Csákvár futballistái, hogy elkezdjék a felkészülést a tavaszi idényre.

Matók János

A téli szünetben eltávozott Salem Reydan, Barcsay Márk, és Imrik László, valamint a klub engedélyével Angliában próbajátékon tartózkodó Horváth Roland, és a kapus Gelei Vince kivételével, az összes hadrafogható futballista megjelent kora délután az Aqvital FC Csákvár öltözőjében. Ahol a két szakvezető, Bognár György és Toldi Gábor köszöntötte a társaságot, s felvázolták a következő hetek programját. A bentmaradás miatt eleve kőkemény munkát ígértek a játékosoknak, akik ezt természetesen tudomásul vették. A rövid megbeszélés után a társaság kivonult a műfüves pályára, s elkezdődött a felkészülés a tavaszi szezonra. Az is kiderült, hogy az első edzőmeccs január 14-én, 18.30-kor lesz a megyei I. osztályú Mór otthonában, a szakvezetők a bajnoki rajtig minimum 8-10 felkészülési találkozón szerepeltetik majd a csapatot. A klub vezetése és a szakmai stáb szeretne egy-két poszton erősíteni, a tárgyalások még zajlanak.

Bognár György (b), és Toldi Gábor hétfőn már edzést tartott Fotó: Molnár Sándor

Ami pedig a bajnokságot illeti, a Magyar Labdarúgó Szövetség versenykiírása értelmében február 20-án kezdődik a tavaszi szezon, és május 31-én ér véget. Tavasszal tizennégy bajnoki mérkőzés vár az Aqvital FC Csákvárra, egyaránt hetet, hetet játsszanak hazai pályán, illetve idegenben. Márciusban vár rájuk egy nehéz sorozat, hiszen zsinórban háromszor utaznak majd vendégségbe, ellenben április közepén egymás után kétszer fogadják soros ellenfelüket. A kiesés elleni harcban potenciális vetélytársnak számító gárdák (a Kaposvár, a Cegléd, a Siófok, és a Balmazújváros) mind Csákvárra látogatnak, egyedül az Ajkához kell csak utaznia a csapatnak.

Ugyanakkor fontos esemény lesz a Fradi elleni Magyar Kupa párviadal: az Üllői úton március 4-én, Csákváron pedig április elsején.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!