Púder Nélkül

2015.01.02. 20:15

Hosszabb és dúsabb szempillák

Ha két-három hétig minden este bekened szempilládat ricinusolajjal, garantáltan megnőnek, dúsabbak és hosszabbak lesznek.

Pusztai Fanni

A ricinusolaj a ricinus magjából hideg sajtolással előállított sűrű olaj. Korábban már említettem, hogy a ricinusolaj, melyet bármelyik patikában beszerezhettek, mennyire hatásos hajnövesztő és ápolószer.

A fültisztító pálcikával óvatosan kenjük be pilláinkat az olajjal. Fotó: Pusztai Fanni

Nos, a szempilláinkra ugyanilyen jó hatással alkalmazható. Dúsítja, fényessé teszi és hosszabbítja a szempillákat. Mindeközben pedig szüksége is van a táplálásra pilláinknak, hiszen a mindennapi spirálozás, majd annak eltávolítása nem tesz jót. Növesztő hatását körülbelül 2-3 hét alatt érhetjük el a következő módszerrel: minden este lefekvés előtt egy fültisztító pálcikára csepegtessünk az olajból 2-3 cseppet, majd óvatosan, mintha csak egy szempillaspirált használnánk alulról és felülről is kenjük be pilláinkat, egészen a tövétől, a végéig.

Vigyázzunk, hogy a szemünkbe ne kerüljön, mert irritációt okozhat!

Reggeli arctisztításkor elég lemosnunk szemünkről az olajat és ezután már nyugodtan kezdhetjük is a sminkelést.

Én évente körülbelül négyszer alkalmazom ezt a kúrát, és tanúsítom, hogy igazán hatásos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!