Jégkorong

2015.01.06. 20:25

Egy perccel a vége előtt szerezte a győztes gólt a DAB

Dunaújváros - A jégkorong MOL Ligában tegnap este a Dab.Docler csapata hazai környezetben 2-1-re győzte le a debrecenieket.

Agárdy Csaba

Dab.Docler - Debreceni HK 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 700 néző. Vezette: Druga, Wolf, Abonyi, Berger.

DAB: Kalnins Hruby, Martine, Szappanos, Galanisz (1), Azari 1 Hüffner (1), Pozsgai, Eskelinen (1), Gröschl, Somogyi 1 Nagy R., Mestyán (19, Peterdi, Papp V., Szepessy M. Erdélyi, Kovács V. L., Magosi E., Léránt. Vezetőedző: Donald MacLean.

Debrecen: Borodin Voronov, Csíki, Dancsfalvy, Berta, Vaszjunyin, Emelianov, Sadikov, Kaskov, Kurilyuk, Ladányi (1), Prakab, Tőkési, Hári, Könczei 1, Barabás Okos, Wéber, Sijka. Vezetőedző: Jevgenyij Muhin.

Jól kezdődött a mérkőzés az Acélbikák számára, hiszen már a harmadik percben megszerezték a vezetést Azari révén. Azonban két és fél perc múlva jött az egyenlítés, Könczei Ladányi passzát értékesítette. A gyors gólváltás után elmaradt a folytatás. De nemcsak a gólok maradtak el, hanem a csapatok részéről a jó játék is. Már csak egy perc két másodperc volt hátra, amikor nagyon úgy nézett ki, jöhet a hosszabbítás, de somogyi Balázs nem így gondolta. Hüffner lövése kipattant Borodinról, és Somogyi a kapuba lőtte a korongot. A DAB az utóbbi két mérkőzését szétlövéssel nyerte meg, mindkétszer Somogyi rávezetése döntött, a csatár most a rendes játékidőben nyerte meg a meccset csapatának.

További eredmények: Ferencváros - Brassó 1-7 (1-1, 0-2, 0-4), Érsekújvár HSC - Csíkszereda 3-2 (0-1, 1-0, 2-1).

Címkék#DAB.Docler

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!